Wednesday, December 23, 2009

Gambar Walimah sy - 20hb Dis 2009- versi 1

Salam semua…

Syukur Alhamdulillah kita panjatkan kehadrat Ilahi atas nikmat Iman dan Islam yg diberi kpd kita semua…Selawat serta salam atas Nabi Muhammad s.a.w serta kaum keluarganya..

Alhamdulillah~ pada tanggal 20hb Disember 2009 (bersamaan 3 Muharram 1431H) hari ahad, sy telah pun bergelar isteri. Isteri kepada Mohd Khairul Sukeri… terasa terpikul satu lagi amanah dan tanggungjwb yg perlu dilaksanakan.. Ya Allah , berilah hambamu ini kekuatan.

Alhamdulillah~ tiada ucapan yg mampu sy lafazkan selain mengungkapkan rs syukur tidak terhingga… majlis berjalan dgn baik…ditambah dengan kehadiran rakan2 lama (rakan2 mekanikal, rakan2 persatuan) memeriahkan majlis.terima kasih ats kehadiran kalian semua..

Di kesempatn ini, sy mengucapkan ribuan terima kasih kpd semua rakan2 yg sanggup dtg dr jauh ..ada rakan2 yg dtg dr KL ,Selangor, Melaka..terima kasih atas doa yg kalian titipkn..tak lupe juga atas pemberian hadiah kepada kami…InsyaAllah~ ada kesemptn sy akan balas hadiahnya (kpd yg bakal mendirikan masjid nanti).

Entry kali ni sy upload saje gambr2 di majlis pihak sy – Kluang. InsyaAllah majlis di pihak lelaki bakal berlangsung pd 27hb Dis (ahad ni)..jika ada gmbr, insyaAllah sy akn letak di sini utk tatapan rakan2..

Akhir kalam, syukran atas semua doa yg dititipkan… moga kalian semua sentiasa di bwh rahmat dan nauganNya..Amin..










2 comments:

noor afzan said...

salam farah..
akupun de buat entry pasal majlis ko..
tapi de lagi episod yang belum post..
check kat blog aku yer..=)

angahfarah said...

salam..
thax afzan...aah..da tgk..aku br je naik keje arini.
hehe~