Tuesday, July 20, 2010

Perhatian !! Shbt Kelab Remaja Ukhuwah. Singgah sebentar..!!

Salam semua..


Alhamdulillah..bersyukur ke hadrat Allah swt..ats nikmat iman dan Islam…

Coretan kali ini.. hanya utk meminta pendapat dan pandangan khasnya kepada bekas-bekas ahli Kelab Remaja Ukhuwah (KRU).. Kolej Tuanku Canselor, UTM, skudai..

Terdetik niat di hati utk membuat Alumni KRU..ni sekadar cadangan peribadi.. mungkin shbt2 KRU yg membaca blog sy ni boleh memberi komen dan cadangan… sy dan suami berada dalam kelab yang sama… rsnya alangkah sayangnya jika bekas2 ahli kelab yang lain kami sukar utk menjejaki di mana mereka sekarang dan apa kehidupan selepas pengajian.. sekurang2 nya dapat bertanya khabar…

Ada juga sy berbincang dgn jun (adik KRU juga).. dia sendiri ada menyatakan cadangan ini semasa AGM .. namun mungkin tiada maklum balas..

Jadi, di sini..sy menyeru agar shbt2 KRU sendiri memberikan komen dan pendapat atas cadangan ini.. moga ukhuwah kita semua makin mantap..insyaAllah…


Kenangan bersama muslimat KRU..

9 comments:

Hanisah Binti Mohamad Ali said...

Salam...
teringin kak..memang teringin...apalagi kita suruh adik2 manja buat kak..pimpinan sekrang...hehhehe..buat hari keluarga macam dlu..heheh
bes2....
lagi bes klau baby dh bersua muka dengan mak2 saudara dia..mesti xsabaq dia nk jumpa maklang ni..hehehe

cahaya ketenangan said...

salam...
wlpn sya ahli kru yg lompat2(^~^)..saya setuju=)
moga ukhwah ahli kru dpt ditautkn kembali wlau dh grad....
sokong2!!!

keyhearts said...

Boleh saja!!cuma kami kena cari orang yang boleh leading alumnai ni... Mantan NP KRU

Sunah Mohammad said...

salam kak farah cumil yang sedang mengandung~ boleh2, saya setuju~~~

-ahli KRU muda-

bunda pun setuju~~~ boleh jumpa2 masa gathering..bawak ahli keluarga masing2. hehe.

Anonymous said...

saya pun setuju juga..

ridwanto

angahfarah said...

salam hanisah..
itula..terasa lagi kenangan masa buat hari keluarga KRU kan..
rindu nk jumpe shbt2 yg lain..
try promote n discuss dgn yg lain by FB..maaf la akk xleh buka FB..ofis blok..

angahfarah said...

salam cahaya ketenangan,

terima kasih ats sokongn..hrp anda pun blh bantu kami utk gerakkn alumni kru ni..syukran..

salam keyheart,
akk mencadngkn..munkin memerlukan lebih perbincangn..akk dan suami tiada mslh utk bantu.. mmg betul.kena ada penggerak..hrp perancgn ini berjaln spt yg direncanakan..insyaAllah

angahfarah said...

salam sunah,

harap sgt2 dpt buat alumni kru ni..rindu kan masa bersama2..

insyaAllah.akk yakin adik2 akk mesti sokong..hope sama2 share idea n tenaga..

p/s: rasa lebih bertenaga dan bersemangt pula since akk da masuk 5 bulan ni.alhamdulillh..

angahfarah said...

salam akhi wanto,

alhamdulillah..sudi juga akhi ziarah blog sy ni..
munkin akhi blh share idea.. sy amat memerlukan sokongn dan tunjuk ajar dr super senior KRU ni..
mohon beri pendapat..