Wednesday, July 20, 2011

~ Hari terakhir di Senai..~

Salam semua..
insyaAllah... minggu ni sy last di area senai...kenapa? sbb selepas ini, kelibat sy akan di lihat di area pasir gudang...ya...sy akan berhijrah ke sana..entri sblm ni sy ada tulis ttg rumah yg kami beli di sana..dan sy pun dpt offer job kat sana..syukur satu compny dgn husband...

Agak sedih nk tinggalkn compny sekarang..yelah..da 3 thn kat sini kan...rindu nanti dgn environment keje kat sini..kat kawan2..rindu kat tempat operasi memerah susu..hehe..semua2...tp nak buat macamane kan...hijrah ini mungkin ada hikmah dan kebaikannya.. InsyaAllah...Allah swt yg atur semua ini ...

Ok la..cukup kot entri pasal ni..nanti meleleh aje air mata sy..huhu...

Ucapan terakhir kepada rakan2 di RND ... '' Semoga berjaya dlm hidup..lakukan apa jua kerja dgn ikhlas..letakkn niat dtg bekerja kerana Allah swt..atas niat ibadat... insyaAllah..Allah akan permudahkan urusan kita... kepada Yana yg masih mengepam susu ...akk harap yana dapat teruskan yer...even da x de geng...dan kepada kak zarah... insyaAllah..sy pasti doakn akk selamat bersalin..dan teruskn usaha utk BF kan baby nanti...pam medela tu..hehe..dan kepada kekwan yg lain2..fara doakn semoga sukses dan istiqamah dalam kerja.."



Bersama Yana, Kak Norish..


Bersama Kak Zarah..huhu..sedih..sedih..harap dapt jumpe akk n tgk baby yer..hee

1 comment:

AtiEyZ said...

dik... dpt kerja kt mana? pindah rumah tu kt mana lak? sms akak, boleh? leh kita jumpe... 0127293178.. akak kt tmn kota masai... ;)