Thursday, February 11, 2010

Majlis makan malam...

Salam kembali,

Entry kali ni ringkas sj..memandangkan akan cuti minggu depan..jadi berkemungkinan agak lama sy x update blog nie..insyaAllah~ naik cutis y akn update.!! Jadi, kali ni, sy hanya berkongsi ttg majlis makan malam syarikat sy ..

Sy pergi bersama kak norish dan kami bertolak dr senai menuju ke JB..ouh, majlis di sambut di Strait View. Setibanya kami di dewan..agak ramai tetamu da sampai..kami terus mencari tempt duduk…Alhamdulillah~ dapatlah copkan tempt duduk utk rakan2 yg lain… Seperti tahun2 lepas, majlis makan malam ni ada cabutan bertuah..Hem, ramai juga rakan2 sy dpt ‘angpau’..tahniah yer..ada yg dpt RM200, RM300, RM500,dan yg paling besar RM1000…

Makanan pun ok…cume ada certain menu sy x makan spt ikan dan sup sirip yu.. bukan ape tekak x mampu nk terima (kpd shbt2 yg kenal sy..tahu mslh sy ni..huhu)… hem,okla..tahun ni x de tema pakaian yg khusus.. tahun lepas semua diminta memakai tema merah…

Baiklah, bwh ni gmbr2 yg kami sempt ambil..


                                          Gambar kenangan bersama rakan ofis.

                                          Gambar oficemate and boss..

                                         Gambar oficemate
 
 
           
                                                          Gambar bersama Kak Zarah

2 comments:

noor afzan said...

salam..
cam kenal kak zarah..
yang jumpa kat kenduri ko tu ye farah..?

angahfarah said...

salam afzan..aah laa..kak zarah ni satu ofis dgn aku laa..dia la tmpt aku selalu meminta nasiht..yelah..die sorang je yg da kawin kat depatmnt aku..hihi~