Friday, June 11, 2010

Akhirnya.. suami dah ada blog !!

Salam semua,

Sekadar ingin mempromosikan web blog suami sy.. Baru-baru ni , sy cuba memujuk dirinya utk menulis blog..sekurang2nya dapat la berkongsi dgn rakan2 yg lain..

Mungkin sedikit gambaran tentang suami..Sepanjang alam percintaan kami yg da hampir masuk 6 bulan ni (bercinta lepas kawin..hihhi).. apa yg sy perhatikan suami mmg gemar membaca..hampir separuh ruang tamu dipenuhi dgn buku-buku nya.. dalam masa yg sama, suami ni minat menulis.. pantang nampk kertas dan pen..ada saja benda-benda kreatif yg dia akan tulis..contohnya seperti pantun…lagi satu, siap ada satu fail yg dia sediakan utk menyimpan draft-draft ringkas / sinopsis cerita yang dia akan tulis.. kebiasaannya dia akan menulis draft2 ini lewat malam.. sy masa itu memang tak akan ganggu fokusnya..

Diharap dengan adanya blog ni, suami dpt lah berkongsi cerita dan ilmu dengan yg lain.. Silalah rakan2 berkunjung ke web blog nya : http://www.bicarakhairul.blogspot.com/

p/s: harap maklum, disebabkan masih baru, jadi x banyak input yg dapat diselitkan.. ! terima kasih…

5 comments:

ctpayong said...

pengorbanan seorang isteri..syabas. akak pasti banyak yg dpt dikongsi. memberi lebih baik dari menerima. akak tak kesah kalau org tak komen tapi akak tetap tulis. anyway akak akan joint your hubby blog. selamat berjaya.

salam.

Nurul 'Uyun Binti Ahmad said...

welcome angah! =0

angahfarah said...

salam ctpayong..

syukran ats semangat yg diberikan..
insyaAllah..la ni pun duk pujuk2 suami menulis.. syukran sgt2 ats sokongn anda..

angahfarah said...

syukran 'uyun.. slalulah menziarah yer.. kena pujuk2 dulu ni.. kalo x susah gak..munkin che khai tulis time betul2 free, but akk akn make sure die update..thanks 4 the support.

noor afzan said...

salam farah..
sampaikan ucapan tahniah kepada abg khai..
haha~