Thursday, October 21, 2010

Set Pam Susu yang sy beli..Alhamdulillah.

Salam semua…


Alhamdulillah…semalam ptg, sampai juga barang yg sy tempah dari Shah Alam..

Kira-kira jam 5 ptg, staff di receiving telefon, meminta sy ambil barang di sana..

Barang yg sy tunggu-tunggu da sampai… barang apa ya? Hee.. Set Pam Susu utk kemudahan sy nanti selepas bersalin... Syukur sgt2 barang selamat smpi..

Sy tempah set pam susu ni dari http://www.littlewhiz.com/ …skng ni mereka sedang buat sale..jadi,sy sambar la satu set ni.. agak bagus servis mereka..pantas dan efisen..insyaAllah..next time beli lagi kat website ni..

Kira berbaloi la sy membeli…harga jualan biasa..RM697..tp kini masih jualan murah..dijual dgn harga RM558...jadi sy ambil saje peluang ni... bwh ni description kandungan set yg sy beli..

This package includes the following :-


• 1 unit Spectra 3 Electric Breast pump


• 1 set Spectra Breast Shield Set ( Extra for double pumping )


• A professional and stylish back pack design


• Moms Precious Cooler bag set (A removable cooler bag set (which comes complete with 6 Moms Precious Storage Bottles, 2 Bottle caps, 3 reusable ice packs)


• FREE rain cover cum heat reflector to ensure bag is protected against rain or shine!

Alhamdulillah..kira berbaloi rasanye.. semalam bawa pulang ke rumah pun , x sempt nak pasang pam nye..tunggu abang balik dari Singapore ..minta dia pasang sama2…

Ni complete set Pam susu yg sy beli.. sila abaikan barang2 baby di belakang tu ye..

ni la set pam susu electric spectra 3

ni pula breast shield set

oh.ni adalah adaptor utk pam susu (sama dlm gmbr 1)..

ni pula set tiub,botol susu yg akan di sambung pada adpotor di atas..


yang di atas ni pula..set botol simpan stok susu..

beg galas utk isi cooler bag dan spectra 3 ( sy membayangkan thn depan sy akn bwk beg ni..xde handbag da..bwkj beg sekolah g keje)

ni cooler bag (utk isi botol susu selepas perahan)

ni pula ice pack
p/s: moga dgn adanye set pam susu ni, menguatkan azam sy utk memberi sus badan pada baby kelak..insyaAllah…

6 comments:

Anonymous said...

salam farah,

nnt bsalin kat mane?apepon...smoga selamat bersalin nnt =D

-kak apau

junainah said...

wah preparation yg sungguh mantap..
agaknya semua brg baby dh siap beli kn?
x sabar nk tunggu baby lahir :)

angahfarah said...

salam kak apau..insyaAllah..sy bersalin di Kluang (rumah mak abah sy)...
trima kasih ats doa..moga akk pun selmt yer..

angahfarah said...

salam jun..
alhamdulillah.brg2 baby da beli..beli pun mana yg perlu..
akk beli pam susu ni pun utk memudahkan sesi perahan susu di ofis nanti..
insyaAllah..doakn akk selamat yer..tgh menghitung hari aja ni..

noor afzan said...

salam farah..
dah tak lama dah ini.
huhu..
suka je aku baa cite ko pasal preparation.

kakak aku ada tanya.
kan sebelum bersalin kena prepare brg baby n brg ibu sebelum ke hospital.
apa yang details barang2 tu.
kakak aku tak prepare apepun lagi.
adeh.

angahfarah said...

salam afzan..nanti bc yer entri terbaru..hehe..psl preparation brg baby n ibu ke hospitl..