Tuesday, May 3, 2011

Endau Beach Resort..jalan2 melihat keindahan ciptaan Allah swt..

Salam Semua..
syukur dipermudahkn urusan kami sekeluarga utk bercuti bersama.. Rezeki sy n Ammar dpt join cuti2 bersama rakan2 ofis cik abang ke Endau Beach Resort Mersing walaupun 2 hari 1 malam kami di sana..cukup utk kami sekeluarga menikmati dan melihat alam ciptaan Allah swt..memuji keindahan pantai2 serta alam ciptaanNya..Susah sy nk gmbarkan rasa gembira sy dpt bercuti..almaklum..hari2 biasa mmg sibuk bekerja..tiada masa utk cuti lama2..syukur diberi masa bersama cik abg dan Ammar...hee..
bwh ni ada sket gmbr utk dikongsi spjng percutian kami di sana..


Masa ni baru sampai resort..Ammar pun baru terjaga

Abah bawa Ammar jalan2..masa ni nak makan tghr..

Rehat menanti makanan tgri.

Ammar dan Ummi di tepi pantai.. 





Dengan abah pula..







Ni pula gambar2 bilik yg kami sewa..agak selesa..family room

Berdepan bilik kami betul2 ada swimming pool..jadi cik abang apalagi berenang sakan dgn kwn2 ofis die..sekali tu ajak Ammar join..tgkla..muka Ammar mula2 pelik aja kan..hii

Ammar tgk kiri kanan... mula sesuaikan diri..

Dah makin syok main pelampung tu..


Ni pula cik abang turunkan dari pelampung...suka sgt Ammar main air..


Hehe..khidmat diri lepas penat berenang di swimming pool..ummi x kasi main air kat pantai..

Melayan kerenah Ammar sementara menunggu sarapan siap..

Anak abah... emm..masa ni mmg Ammar dan kipasnya susah nak dipisahkan..asyik berpeluh aja ank ummi ni

Gambar kenangan di depan bilik after check-out..

Kalau ada masa dan budget..pikir nak dtg lagi..hee

3 comments:

ernizz said...

best nyer baby dh masuk swimming pool...baby sy belum penah try lg..

MAT SOM said...

Bestnyer............

Nokia E66 (outdated? yes) said...

kak tumpang tanye, pelampung tu sendiri punye ke hotel yg sediakan?
sy tgh nak carikan utk baby saye ni, time nak susah betul nk dptkn :|