Monday, April 26, 2010

Aktiviti baru di ofis?? huhu~

Salam..


Awal pagi, sarapan di rumah minum susu anmum dgn makan kismis dan kurma (mak mertua bagi sbb baru balik umrah)..

Lepas tu, kat ofis kena siapkn document utk di issue.. siap kerja dalam 1 jam kemudian..

Siap je keje..tangan ni duk meraba-raba laci meja…buka je nmpk la mkn ringan a.k.a jajan utk sy kunyah2…sy nyer kismis tertinggal plak kat rumah arini…lupe nk bawak..jadi apa sj yg ada kat laci ni sy makan …

Alhamdulillah…ada la sebungkus kacang, sebungkus sotong kering (ni baki mknn suami ..sy bwk ke ofis..sbb suami mcm x suke je..tp die beli pula..dr membazir,baik sy ambil…jgn marah abang…!!)

Oh..ada lagi…sikit asam..sy nyatakn sikit sbb memang sikt yer…just nk hilangkn rs mual2 yg ada masa dtg …jadi …sy mmg kena menguyah sesuatu utk elakkn sy rs mual dan pening…

Dan sekarang ni sambil menaip catatan ini pun sy masih mengunyah …huhu~

Sabar..sabar..munkin ni salah satu tarbiyyah utk diri sy dlm menghadapi fasa baru …

2 comments:

miss j said...

makan kak banyak2
bila lagi nk naik badan..?
nnti dapat baby sihat..
sian mak ayah dia dh kurus, biar anak plak yg sihat :)

angahfarah said...

salam jun..
alahai..tulah..akk pun tak dpt nk kawal la...slalu jugak istighfr byk2 ..risau ni sbb nafsu makan..tp mmg da mcmni..munkin pembawakn kot..nurse pon pesan..makan byk boleh..tp jgn amik yg tinggi karbohidrt..nanti ank obesiti plak.
doakn akk yer jun..huhu